En stund, för dig.

Din botaniska skönhetssalong för hår och hud.

Kryoterapi

Kryoterapi har använts framgångsrikt sedan 1970-talet för att lindra muskelsmärta, kramper, ledinflammationer, hudsjukdomar, återhämtning från skador och för att öka det totala välbefinnandet.

Nästan vilken del av kroppen som helst kan behandlas med lokal kryoterapi. På grund av behandlingsapplikatorns unika design kan områden som knän, vrister, armbågar, handleder, nacke, till och med ansikte behandlas extremt snabbt och effektivt.

Vad är x’Cryo?

X’Cryo är en utrustning som använder extremt kall luft och värmeextraktion för att accelerera skador i kroppen. Behandlingen är även utmärkt för estetisk hudvård utan varken fillers eller nålar.

X°Cryo-driftsprincipen är baserad på den höga volymen och hastigheten hos den kylda luften, vilket ger en mycket effektiv men ändå helt säker metod för att producera en termisk chock på det behandlade området utan risk för frostskador eller andra biverkningar.

En kvinna masserar en patient.

Välbefinnande

Kryoterapi kan öka ditt generella välmående och öka de goda neurotransmittorerna i kroppen.

Idrott och träning

X°Cryo reducerar återhämtningstiden kraftigt för dina muskler, vilket gör att du kan nå bättre resultat snabbare.

Hälsa och återhämtning

Perfekt för problem med muskelspänningar och muskelinflammationer på vilket ställe som helst på kroppen.

Estetisk hudvård

Skönhet: Reducerar tecken på åldrande, minskar celluliter, ökar kollagenproduktionen och ger effektiv behandling av olika hudsjukdomar. Kryoansiktsbehandlingar är också idealiska för att minska svullnader, slapp hud och akne.

Välbefinnande: Minskar svullnad, vätskeretention, ledvärk, inflammationer och förbättrar blodcirkulationen.

Boka tid